Badkamertrends voor 2016

Een nieuw jaar is aangebroken, tijd om uw woning te voorzien van de nieuwste interieurtrends. Naast de wijzigende trends voor de woon- en slaapkamer van uw woning, kan ook uw badkamer wellicht een opfrisbeurt gebruiken. Voor 2016 zijn de badkamertrends voornamelijk gericht op een moderne en functionele inrichting van de badkamer. Het mag allemaal sterk lijken op de inrichting van de badkamer in bijvoorbeeld een hotelkamer. U bevindt zich immers dagelijks in de badkamer van uw huis, wat redenen genoeg geeft om deze ruimte volledig te optimaliseren. Bent u van plan om uw badkamer op korte termijn te verbouwen? Schakel de hulp van Ossloodgieter.nl in, die u meer kan vertellen over de haalbaarheid van uw plannen.

Kies voor een stijlvolle en moderne inrichting

Voor 2016 mag de badkamer vooral erg modern zijn, waarbij strakke, doch stijlvolle kleuren worden gebruikt. Het witte van veel badkamers maakt hierbij bijvoorbeeld plaats voor een ietwat donkere kleur, zoals zwarte of donkerbruine natuurstenen. Dit valt goed te combineren met een witte, moderne wastafel of heldere glazen ter afscheiding van de douche. Naast deze moderne aspecten verwacht men in 2016 eveneens veel accessoires in de badkamer, om het donkere van de natuurstenen wat te kunnen breken.

Leg bijvoorbeeld een simpel stapeltje handdoeken op de wastafel, kies voor een klein plantje naast het toilet en hang bijvoorbeeld wat houten plankjes tegen de muur. Het zijn zeer simpele veranderingen, die veel met de sfeer in uw badkamer kunnen doen. Veel van deze veranderingen kunt u zelf uitvoeren, het is immers zeer eenvoudig om een plankje aan uw muur te bevestigen. Voor ingewikkeldere klussen, zoals het verplaatsen van het toilet of de douche, het aansluiten van een nieuwe wastafel of het vervangen van de stenen in de badkamer, kan onze loodgieter in Oss u helpen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.